Vanuit een langdurige ervaring in diverse secretariële rollen is Ingrid in staat om snel en zelfstandig diverse secretariële administratieve- en management support werkzaamheden voor u op te pakken. Afspraken over inhoud, planning en tarief zijn in nader overleg op korte termijn in te vullen.

Secretarieel

Het maken en uitwerken van notulen van vergaderingen zoals Managementteam, OR en afdelingsvergaderingen.
Verslaglegging van evenementen, bijvoorbeeld voor gebruik van interne of externe (social) media.
Afhandelen van correspondentie, het plannen van afspraken en het verwerken van telefoonverkeer.

Administratief

Het verwerken van de formulieren stroom.
Archivering.

Management support

Interim ondersteuning in de rol van managementassistent.

Hobby’s

Ingrid is parttime secretaresse die in haar vrije tijd jureert, via de KNHS, tot en met de klasse ZZ-Licht dressuur. Ingrid heeft Z2-dressuur gereden met haar paard Aragon. Ingrid is onder andere in het bezit van:

  • Het diploma “beoordeling, toiletteren en voorbrengen van paarden en pony’s” van het KWPN.
  • Het diploma “paardengebruik” van het KWPN.
  • Het diploma “paardenverzorging” van de FNRS.
  • Een groot aantal diploma’s op het secretariële vlak.

Ingrid houdt van fotograferen (als lid van de Fotoclub Moerdijk) en fokt zijdehoenders kriel ongebaard in diverse kleurslagen (als lid van de Zijdehoenclub).

Met deze ongebaarde zijdehoenders kriel (in de kleuren wit en meerzomig patrijs) zijn al diverse goede resultaten behaald, zoals een U (= uitmuntend) in Brugge op de Europese Zijdehoenshow en het reservekampioenschap krielen van de provincie Zuid-Holland, de allermooiste kriel op de Alblasserwaardshow tijdens de Fokveedag te Hoornaar en tevens de allermooiste kriel op de A.K.P.V. show.  In 2018 behaalde een eigen gefokte zijdehoen kriel hen een U97 tijdens Gallinova.

Ingrid Schaeffer