Clinic De Watertoren

/Clinic De Watertoren
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Pensionstal de Watertoren in Hardinxveld-Giessendam is een ruim opgezette en exclusieve pensionstal puur gericht op de kwaliteit en de verzorging van de paarden. Deze gecertificeerde 5-sterren pensionstal in Zuid-Holland biedt alles wat ruiter en paard zich kunnen wensen. Of je nu een recreatieve ruiter bent of wedstrijden rijdt je voelt je altijd thuis. De stal bevindt zich in een landelijke omgeving waar een oase van rust heerst.

Een plan wat in eerste instantie als privéstal is opgestart, is uiteindelijk uitgegroeid tot een exclusief paardenbedrijf. Dit plan is met veel passie en kennis bedacht en ontwikkeld. Het streven is dan ook geweest om een accommodatie aan te bieden waar op een prettige manier met mens en dier wordt omgegaan en de perfecte verzorging van uw paard of pony. Hiervoor biedt deze accommodatie meer dan voldoende mogelijkheden.

De coördinatie van deze clinic is in handen van Michelle Maarschalkerweerd. U bent altijd van harte welkom om op deze dag een kijkje te komen nemen!